Pensiunea Maria

Situată în centrul oraşului Calimanesti, ofera acces gratuit la internet WiFi in zone publice, parcare publică gratuită la strada.

Camere dotate cu mobilier modern, minibar, TV-LCD, cablu, telefon, baie cu cabina de duş şi articole de toaletă gratuite, balcon (la etajul 1), la mansardă si aer condiţionat. Sunt 6 camere duble (max.2 adl+ copil), camere triple (max.3 adl), 2 apartamente (max. 6 persoane).

In zona sunt restaurante si magazine la 150-200 de metri de pensiune. Turistii nostri se pot relaxa în lounge-ul comun prevazut si cu bar de unde pot servi numeroase sortimente de bauturi. Se poate inchiria integral pentru 3 nopti de Craciun sau Revelion.

Accesul la piscine termale publice în aer liber este destul de facili, cea mai apropiata piscina este la 500 de metri de pensiune.

Ca si atractii turistice, la cateva minute cu masina gasim mănăstirile Cozia (4 km), Turnu (7 km) si Stănişoara (11 km), Castrul roman Arutela este la 2 km, iar Cascada Lotrişor şi Parcul Naţional Cozia este la 11 km.

Tarif

180 lei, pentru perioada iunie-septembrie, minim 2 nopti de cazare

150 lei pentru perioada ianuarie-iunie/septembrie-decembrie, minim 2 nopti de cazare

Tariful nu include masa

Hotel Overview

Dubla twin
140 RON

/noapte

Tarif luna iulie, 2 paturi de cate o persoana, baie cu cabina de dus

Camera dubla
140 RON

/noapte

Tarif luna iulie, pat dublu, baie cu dus

Contact Us

Pensiunea Maria, Călimănești, Romania

0752150538

cristian@turismin.ro

special offer